به گزارش اخبار چای و به نقل از مهر، محمود حجتی بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه افتتاح جشنواره سیب دماوند، در جمع خبرنگاران در خصوص سخنان اخیر وزیر بهداشت مبنی بر کیفیت نامطلوب گندم و استفاده اجباری نانوایان از نمک، گفت: مردم ایران بهترین نان را در هزاران سال گذشته تولید می کنند و نمک هم نمی زنند، چند دهه‌ای است که گندم از خارج از کشور وارد می‌شود

وی با بیان این که نمی دانم وزیر بهداشت چه گفته است، افزود: امروز در حد نیاز گندم داریم و به لطف خدا این امکان را داریم که گندم به حد کافی داشته باشیم و با وجود استفاده از گندم و آرد ایرانی شنیده می‌شود که نان‌ها شور و یا بی‌کیفیت است در حالی که این موضوع در مرکز پژوهشگاه آرد و نان مورد بررسی قرار می‌گیرد و نتیجه تحقیقات این موضوع را تأیید نمی‌کند بلکه باید دید که مشکل نانوا چه بوده است.

وزیر جهاد کشاورزی در خصوص دورنمای زنجیره صادرات عنوان کرد: شاخه‌ای از زنجیره از مزرعه تا سفره می‌تواند در بازار داخل و بخشی نیز در خارج از کشور باشد.

حجتی خاطرنشان کرد: ما در کشور نزدیک به سه میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول سیب درختی تولید می‌کنیم که تنها ۱۰ الی ۱۵ درصد از آن صادر می‌شود و مابقی در داخل کشور به مصرف می‌رسد و امیدواریم که زنجیره تولید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایجاد شده و این ارزش افزوده را در داخل زنجیره ببینیم تا بر اساس نیاز و تقاضای بازارهای هدف محصول را بسته‌بندی و برای بازارهای هدف آمده کنیم.

وی اشاره‌ای به زنجیره صادرات محصول سیب درختی و واردات موز کرد و گفت: بر این اساس می‌توان واردات موز در ازای صادرات محصول سیب درختی را انجام داد و به طور غیرمستقیم به تشویق صادرات در زمینه سیب و کشمش پرداخت زیرا این دو محصول در کتاب مقررات صادرات و واردات مطرح شده و صادرکنندگان سیب و کشمش می‌توانند با تعرفه ترجیحی موز وارد کنند.